30 December 2012

Persediaan ke tahun 2013

Ini adalah entry pertama untuk tahun 2012. Syabas.
Kalau orang tanya 'kenapa baru nak post sekarang?' Aku akan jawab ' hidup ini umpama roda..'Tu je. Haha!

Persediaan untuk tahun 2013.Hmmm..Persediaan ya? Hmmmm.. Persediaan...hmmmm....
Baik mari ke topik seterusnya. Tahun depan tu, tahun depan punya cerita.
Jom baca komik aku paling latest, dan mungkin yang paling last untuk tahun 2012. Klik sahaja bawah ni.

Promise-to-us  (e-comics isu #28)


p/s - jangan baca ketika sedang dalam jamban. Tahulah korang ada henpon pintar.

3 comments:

tok menakan said...

pertamax!

froggypapa said...

keduak!

atan af said...

Salam sejahtera tuan, saya Tarmizi daripada UMK dan bercadang untuk melanjutkan pengajian dalam bidang komik digital. Cadangan tajuk PhD saya Teknologi Komik Digital : Kajian Perbandingan di Malaysia, Hong Kong / Jepun / Korea dan USA. Saya berhasrat untuk bekerjasama dengan tuan khasnya sebagai sampel kajian. Untuk info sy merupakan pensyarah di UMK, sekiranya berminat tuan boleh menghubungi sy menerusi email 123mizie@gmail.com. dan kini sy sedang membangunkan sebuah komik saya yang telah saya bina sejak tahun 1990 dalam bentuk digital, tk