15 August 2010

I'm in love...HP 2710p

6 comments:

bem69 said...

boleh pakai pen wacom apa apa ke???

froggypapa said...

Sadly,pen wacom dr latest technology for intuos or cintiq mmg tak boleh.Tp pen dr model cintiq yg lama boleh.(Cintiq 15SX,17SX,18SX)
Aku skrg tgh cari pen dr model cintiq lama tu.
Pen yg dia bg dgn tablet ni mmg ok,cuma dia kurus dan pendek.Kau bygkan pensel 2b yg berukuran 10cm.

INDRA QIRANA said...

smart ehhhh

bem69 said...

ok la tu, at least leh pakai, should be better dari pakai ipad and random stylus. Aku tengah nak carik ipad kah kah.

azhar said...

perghhh!

hebat dewa komik digital nih!

salute!

froggypapa said...

ish.takde la sampai tahap dewa komik digital..terlalu jauh dan byk nk kena belajar lagi aku ni tuan presiden oi..
adei...hehe