28 January 2010

Re-format! duh..




My Windows 7 (evaluation) will expiry in one month.I need to re-format within that period.
(But my real plan was to do that 3months ago.)
For me,this the best OS ever.
Mac OSX?Used it and dumped it.

This is somewhat an ugly workstation of mine.
I also eat my lunch on that very table,everyday.
Ngaaa.....

11 comments:

Safa Soib said...

kerusi mamak je? pakai la kerusi empuk sikit... boleh sakit buntut kalo dok lama2... huhuhu

froggypapa said...

kau tak tau aku mmg dah bertahun kebas punggung..
kdg2 seolah2 aku takde punggung bila tgh duduk..

bop said...

ala ko pakai kerusi apa pon xde beza..ko bukan duduk pon..ko mencangkung kan?kan?kan?

froggypapa said...

tak la bop,aku selalu meniarap atas kerusi.

INDRA QIRANA said...

pakai kerusi mamak pon dah cukup hebat inikan plak kalo pakai kerusi empuk huuu...teruskan bekarya... workstation aku lagi hampeh penuh ngan sampah he heee

meo188 said...

wah... cool ah workstation cenggini

froggypapa said...

En.Rabun,nampak mcm bersih sbb tu cuma lukisan.ko tak tgk yg real punya!klu tgk yg real punya,tak tau dah nk bezakan yg mana satu sampah!!wahahaha!!
Meo,ni tak best!Aku impikan meja L-shape!!Uwaaa...

yonyangkacak said...

hahaha!! aku telah menyaksikan kehebatan studio agung froggy.
rahsianya terdapat pada casing2 pc kosong di sekitar beliau. semua tu bg inspirasi kat froggy

bem69 said...

Berat tak pakai Windows 7? pc power ke?

froggypapa said...

RINGAN!
bg aku 7 ni mmg betul XP yg dah kena makeover.Aku pakai sejak beta release,pastu RTM,pastu skrg pakai yg final release.(jgn tnya ori ke tak,aku babap kang!)
PC tak power mana pun.C2D 2.6,4GB ram,radeon 4850 512mb.cukup2 power nk main DiRT 2!!yay!!

bem69 said...

oh ok la aku nye spec sikit lebih kurang cam kau... C2D gak and 4GB ram.. heheh takde soal apa pun pasal aku pun nak try gak windows 7, tapi malehnye nak backup